De ieri, aproape 50.000 de clujeni, locuitori ai Dejului, au rămas fără apă potabilă din cauza unor lucrări de conectare a localității Nima la magistrala de apă.

„Astăzi (n. r. joi, 7 decembrie) ne aflăm în a doua zi în care avem probleme cu alimentarea cu apă. Situaţia se datorează unor lucrări efectuate de Compania de Apă Someş S.A pentru cuplarea localităţii Nima la conducta magistrală, lucrări făcute necorespunzător şi fără responsabilitate, de către firma Boccardo, care a executat lucrarea, iar alimentarea cu apă a întregului oraş a fost oprită“, a declarat primarul Dejului, Costan Morar, citat de publicaţia dejeanul.ro.

Compania de Apă Someş anunţa joi, 7 decembrie, pe site-ul instituţiei că se lucrează la remedierea situaţiei: „În vederea soluţionării definitive a problemelor care au dus la întreruperea furnizării apei în Dej, se impun manevre care presupun închiderea temporară completă a sistemului de alimentare cu apă. În consecinţă, începând cu orele 15,00, se va întrerupe temporar furnizarea apei şi în zonele joase din municipiul Dej precum şi în localităţile Cuzdrioara, Căşeiu, Câţcău, Vad. Personalul Companiei de Apă SOMEŞ asistă în continuare contractorul în vederea reluării serviciului la parametri normali cât mai rapid posibil“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here