Prima întâlnire este mereu marcată de emoții și insecurități legate de ce ar trebui să porți,  ce subiecte de discuție să abordezi și ce greșeli să nu faci în interacțiunea cu celălalt. Până să ajungi la locul stabilit, va trebui să te pregătești așa cum se cuvine. Adevărul este că prima impresie poate determina succesul unui date, așa că nu ezita să acorzi atenție fiecărui detaliu în parte.

Iată ce să nu faci atunci când te pregătești să pleci la un date

Prea mult machiaj sau parfum

Una dintre cele mai des întâlnite greșeli este exagerarea în materie de make-up sau parfum.  Chiar dacă ai tendința să folosești mult fond de ten pentru a-ți acoperi imperfecțiunile ori de a utiliza apă de toaletă din abundență, este mai bine să ai o abordare cumpătată. Un look natural și lejer este mai apreciat de bărbați decât o înfățișare ce îți ascunde trăsăturile naturale. Așa că redu numărul de cosmetice la strictul necesar și fii discretă cu parfumul pe care îl folosești!

Prea multe accesorii

Tot din dorința de a arăta foarte bine este posibil să exagerezi atunci când vine vorba de  accesorii și bijuterii. Sfatul stiliștilor este să apelezi la puține podoabe, dar care să fie de bun gust. O pereche de cercei și un colier sau o brățară sunt suficiente pentru a accesoriza cu succes o ținută. În caz contrar, vei crea impresia că ești o persoană cu gusturi bombastice și  și cu un stil îndoielnic. Reține că rafinamentul se obține prin simplitate, iar cei din jurul tău observă cu ușurință atunci când ai un look prea încărcat.

Un outfit care nu te caracterizează

O altă greșeală pe care atât femeile tinere, cât și cele experimentate, o fac adesea este alegerea unei ținute care nu le definesc. Dacă te vei îmbrăca așa cum îți imaginezi că îi place lui, riști să nu te simți bine în pielea ta pe tot parcursul întâlnirii. Alege o combinație de bluză și pantaloni sau o rochie care îți avantajează silueta, iar dacă nu ești sigură pentru ce variantă să optezi, consultă o prietenă. Aceasta te va ajuta să îți pui în valoare înfățișarea, fără a face un compromis în ceea ce privește hainele.

Păr nearanjat

Hairstyliștii observă că multe femei au tendința de a-și spăla părul și de a pleca de acasă fără să îl aranjeze. Chiar dacă ai impresia că acesta are un look natural, plin de volum,  realitatea este că el pare neîngrijit. Nu ezita să apelezi la produse care îi oferă strălucire și îi conferă un aspect chic, îngrijit. Prin urmare, poți alege o mască profesională pentru volum și apoi îl poți usca, adăugând ulei care să îl facă să stea drept, fără fire rebele. Pe Abbate.ro găsești produse L’Oreal Professionnel, Kerastase sau Wella Professionals, care te vor ajuta să îți îngrijești părul, pentru a străluci la orice întâlnire.

Așadar, nu te teme să ai o abordare naturală și lejeră în ceea ce privește înfățișarea ta pentru următorul date. Succesul este garantat dacă ai curajul să te prezinți așa cum ești tu!

Sursa foto: Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here