ziare

În mass media circulă la ora actuală tot felul de informații, inclusiv precum că o parte dintre autoritățile ce conduc țara plătesc presa pentru a menține tăcerea. Astfel, în plină pandemie, omerta ar fi la ea acasă.

Mass media sublinia recent faptul că europarlamentarul Rareș Bogdan ar dori un parteneriat Guvern-Presă, stârnind tot felul de reacții din partea publicului frustrat de tăinuirea adevărului.

În aceste condiții, europarlamentarul clujean Rareș Bogdan a declarat pentru Gazeta de Cluj că interesul său este doar de a ajuta presa să supraviețuiască în vremurile de criză prin care trece România.

„Să te gândești măcar că presa ar fi plătită (pentru ascunderea adevărului), mi se pare o prostie cruntă! Eu doresc parteneriat pentru informarea cetățenilor și doresc ca instutițiile media să poată să supraviețuiască în vremuri de criză. Comunicarea publică a Guvernului, a președintelui, a celor din Comitetul de Strategie, nu poate fi făcută fără ajutorul presei. Presa publică absolut tot ce află și e normal să fie așa pentru că asta înseamnă libertatea presei”, a comunicat Rareș Bogdan.

Fostul jurnalist este în asentimentul presei publice întrucât, inclusiv el a trebuit să depășească criza dificilă a anilor 2008-2009, în calitate de patron de media.

„Presa trebuie să poată fi ajutată în situații de criză deoarece se afla și ea în prima linie, exact ca medicicii, polițiștii, militarii și ca jandarmii. În vremurile grele prin care trece România, presa este un partener, nu un dușman. Așa trebuie tratată de către guvernanți și de către toți ceilalți”, conclude Rareș Bogdan referitor la subiectul mafiei din presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here