Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

Un barbat din județul Bacău și-a aruncat copiii într-un lac de acumulare după o cerată cu soția. Este vorba despre un bebeluș de patru luni și un băiețel de cinci ani. După 45 de minute în care s-a încercat salvarea celor doi copii, din nefericire, manevrele de resuscitare nu au reușit, iar cei mici au fost declarați morți. Tatăl este de negăsit.

Din primele informații, se pare că un al treilea copil al cuplului, de 6 ani, a reușit să scape, după ce a fugit cu bicicleta la bunici, atunci când a simțit că viața i-ar putea fi pusă în pericol. 

Mama copiilor a fost cea care a alertat autoritățile. Polițiștii au găsit copiii în apă când au ajuns la fața locului. Tot ei au fost cei care i-au adus la mal și au încercat manevre de resuscitare.

”Ne-am certat de ieri, că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec.

Am încercat să îmi adun toate de pe acolo. Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie.

Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat. 

Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta.

Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copii. 

Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă. 

Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii care au fost înecați de tatăl lor într-un râu.

Sursa: antena3.ro

Citește și: Dezvăluiri șocante despre laboratoarele americane aflate în afara SUA: scrisori infectate cu antrax, 20 de militari morți,  cazuri suspecte de pneumonie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here