Apar informații contradictorii în cazul din Galați, unde doi polițiști au fost filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, aflată în fața lor pe trotuar și despre care persoana care a filmat scena a zis că a fost violată.

Citește și: Doi polițiști sunt anchetați pentru că au asistat pasiv şi nu au coboarât din maşină pentru a ajuta o fată plină de sânge

În imaginile filmate de un cetățean apar fata plină de sânge, lângă mașina de Poliție, mai mulți cetățeni și doi angajați ai unei firme de securitate. Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor dar aceștia nu coboară din mașină și asistă pasiv la întreaga scenă. Persoana care a filmat a spus că a vizitat-o pe fată la spital și că aceasta a zis că a fost violată.

Directorul adjunct DGASPC Galați, Ciprian Groza, a zis luni la Digi24 că fata a plecat cu „învoire” la Iași și că „s-a dus la prietenul ei, în vârstă de 15 ani, cu care se stia de o luna”.

Oficialul a zis că fata nu a fost violată, ci a fost un act sexual cu care a fost de acord.

„A fost consiliata. Am stat de vorba cu ea. Din ce ne-a spus, nu a fost vorba de un viol”, a declarat directorul adjunct DGASPC Galați, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Sancțiunile pe care le riscă polițiștii care nu au coborât din mașină să ajute o tânără plină de sânge

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here