Ovidiu Moldovan, zis Didu, care a fost cameramanului Emil Boc pentru mai mulți ani, a pierdut un proces cu un fost partener de afaceri. După ce Boc a renunțat la serviciile lui, Moldovan s-a apucat de afaceri imobiliare. S-a asociat cu Bura Uglean Vasile Dănuț, un om de afaceri din București, care a finanțat afacerile imobiliare făcute de Moldovan. Însă, au apărut o serie de probleme financiare, cei doi acuzându-se reciproc că încearcă să scape de plata facturilor emise între firmele lor.

Firma lui Moldovan, Digger Construct, a deschis un proces împotriva firmelor lui Bura, OMEGA ANDVAS GROUP SRL și ANDVAPOWER SRL.

Ieri, Curtea de Apel Cluj a decis să respingă acțiunea lui Moldovan.

”Respinge apelul declarat de SC DIGGER CONSTRUCT SRL împotriva sentin?ei civile nr. 349/2024 din 22.02.2024, pronunţată în dosarul nr. 1128/1285/2022 al Tribunalului Specializat Cluj, pe care o păstrează în întregime. Obligă apelanta să plătească intimatei SC OMEGA ANDVAS GROUP SRL suma de 5950 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată în apel. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune, sub sancţiunea nulităţii, la Curtea de Apel Cluj. Pronunţată în data de 02.07.2024 prin punerea solu?iei la dispoziţia părţiilor de către grefa instanţei.”, arată soluția pe scurt a instanței.

Ovidiu Moldovan a construit pe strada Constantin Brâncuși nr. 123 – 125 un bloc cu șase etaje: spații comerciale la parte și apartamente la nivelurile superioare. Pe aceeași stradă, la numărul 119, Digger Contractors, o altă firmă de-a lui Didu, mai are un ansamblu imobiliar, alcătuit din 2 blocuri cu regim de înălțime P+6. aceeași marcă o poartă dezvoltările imobiliare Ansamblul Nicolae Colan 2-4, Ansamblul Calea Turzii 188L, proiect P+8 pe strada Galați, proiect Donath Vest, proiect Sighișoarei, proiect strada Hasdeu, proiect Oașului.

Cel mai recent proiect imobiliar dezvoltat de Ovidiu Moldovan vizează comuna Apahida, iar pentru construcție firma Digger a făcut un parteneriat cu Nicolae Chiorean, patronul Panemar.

Potrivit Foaia Transilvană această afacere se construiește pe acte false. Digger și Panemar au demolat o veche clădire care a aparținut Cooperativei Apahida. În acte au trecut că vor extinde clădirea veche, numai că în realitate au demolat-o. Doar prin această extindere, proprietarii blocului puteau să construiască pe limitele existente.

Pentru ca afacerile imobiliare să meargă ca unse în comuna Apahida firma Digger a cumpărat un teren de la secretarul comunei Apahida, Alexandru David, cu 1.400.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.