ANAF a publicat, luni, lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice, care au restanţe fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016.

Pe lista rușinii publicată de ANAF se regăsesc doi dintre cei care vor să gestioneze bugetul Floreștiului și anume, Dinu Criste, candidat din partea Partidului Social-Democrarți (PSD) cu o datorie la stat de 789.729 lei, respectiv Julien Muntean, candidat la Primăria Florești, din partea Pardidului Social Românesc (PSRO). Acesta apare pe lista datornicilor publicată de ANAF cu datorii totale la bugetul de stat de aproximativ 330,000 lei. 

Sunt publicate restanțele din obligaţiile fiscale pentru care s-a împlinit scadenţa sau termenul de plată, precum şi diferenţele de obligaţii fiscale principale şi accesorii stabilite prin decizie de impunere, chiar dacă pentru acestea nu s-a împlinit termenul de plată.

ANAF anunţase că va publica listele la începutul lunii mai, dar a amânat publicarea pe motiv că în săptămâna 25 – 29 aprilie a crescut foarte mult numărul contribuabililor care au decis să îţi stingă datoriile sau să îşi clarifice situaţia fiscală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.