CEO-ul concernului german Bosch, Volkman Denner, a efectuat o inspecție în centrele companiei din județele Cluj și Alba, vizita nefiind mediatizată, având un caracter intern.

Astfel, după ce a evaluat angajații de la Jucu și Cluj-Napoca, implicându-se într-un dialog deschis cu o parte din angajații de la toate nivelurile și discutând cu aceștia despre reacția companiei la principiile de leadership, noile evoluții în soluții de mobilitate, Volkman Denner le-a oferit și câteva sfaturi și trucuri cu privire la menținerea unui echilibru sănătos între viața personală și cea profesională.

Reprezentanții companiei au transmis că după discuții, CEO-ul s-a bucurat de o plimbare cu mașină dotată la centrul de inginerie din Cluj cu tehnologie pentru conducere asistată, acest moment reprezentând un bun prilej de cunoaștere a potențialului de hub al Bosch în România.

Anul trecut, compania germană a demarat construirea propriului centru e inginerie la Cluj-Napoca, în proiect investindu-se 25 de milioane de euro. Noua clădire, situată pe terenul fostei fabrici textile Flacăra, măsoară 17.000 mp și va concentra din anul acesta activitățile din mai multe locații din Cluj. 400 de angajați își desfășoară în prezent activitatea în sediile centrului.

Conducerea Bosch a precizat faptul că: „Inginerii talentaţi din cadrul Bosch lucrează la Cluj la soluţii şi tehnologii pentru viitor, cum ar fi conducerea conectată, electrificată şi autonomă, care sporesc siguranţa şi confortul la volan şi pot salva vieţi, prevenind accidentele”.

Fabrica de componente electronice auto din Cluj și-a crescut atât portofoliul de produse, cât și capacitatea, aceasta producând: unități de control energetice pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple și asistență de condus, sisteme electronice pentru siguranță, care sporesc siguranța rutieră și confortul șoferilor.

În anul 2017, Bosch a inaugurat un centru de training în cadrul fabricii, dedicat pregătirii profesionale continue a angajaților, dar și pregătirii elevilor în sistemul de învățământ dual. Investiția în noua clădire de 4.400 mp, cu săli de instruire moderne, se ridică la șase milioane de euro, fiind situată în parcul industrial Tetarom III Jucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here