Curtea de Apel Cluj a decis să respingă apelul făcut de procurorii DNA Cluj în procesul de dare de mită în care omul de afaceri Losonczi Zoltan, patronul firmei Benzot Har, a fost acuzat că a mituit un inspector de la Curtea de Conturi Cluj.

” Respinge ca nefondat apelul declarat de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj împotriva sentinţei penale nr. 263/10.11.2022 pronunţate de Tribunalul Cluj în dosarul nr. 4713/117/2022. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod Procedură Penală, cheltuielile judiciare în prezentul apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în data de 13.09.2023, prin punerea deciziei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei Curţii.”, arată soluția pe scurt a instanței.

Procurorii DNA spun că mita ar fi fost dată pentru ca inspectorul Gheorghe Isai să închidă ochii la o serie de nereguli legate de proiectul de renovare al Grădinii Zoologice Turda de care s-a ocupat firma Benzot Har. În replică, omul de afaceri spune că nu poate fi vorba de nicio mită și că a fost trimis în judecată fără să fie vinovat de acuzațiile care i s-au adus.

Între timp, și inspectorul Isai a scăpat de orice acuzație penală.

4 COMENTARII

 1. dienea este doar arma juridica a intereselor straine etc
  se vede din satelit corupta pastorita de acesti mafioti in salopetele statului esuat!
  nu mai platiti taxe!
  nu mai participati la vot!
  platiti numai cash, nu cereti bonuri, nu mergeti la magazinele strainilor, pe cat posibil.
  sa ne arate dna (si celelalte institutii) actul de infiintare! daca exista cu adevarat, sa vedem un act de infiintare.

 2. Domnu’ ziarist de carton, un veritabil profesionist in investigatii… pai ce mai conteaza ce-au zis porcurorii, din moment ce inculpatii au fost achitati pe „fapta nu exista”??? Acuma vom si plati daune cat China pentru hartuirea nejustificata a astora timp de mai multi ani, ca nu porcurorul tembel o sa traga ponoasele… de ce mai rostogoliti si invartiti cacao mai departe, mai ales insiruind info false?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.