Direcția Națională Anticorupție vine cu un comunicat de presă în care explică că lista neagră apărută în presă cu oameni care erau în vizorul Laurei Codruța Kovesi nu există.

”Cu referire la informațiile false vehiculate în spațiul public care acreditează ideea existenței în cadrul Direcției Naționale Anticorupție a unei „Liste pregătită de procurori cu NUME GRELE din presă și politică … care au fost în vizorul lui Kövesi”, Biroul de Informare și Relații Publice face următoarele precizări:

Dosarele aflate pe rolul Direcției Naționale Anticorupție au fost și sunt constituite în conformitate cu prevederile art. 288 și următoarele din Codul de Procedură Penală.

Prin urmare, nu există vreo astfel de „listă” cu persoane dintr-o anumită categorie socială sau profesională care ar fi vizate de anchetele procurorilor anticorupție, informațiile respective nu au suport în realitate, singurul rol fiind acela doar de a decredibiliza activitatea Direcției Naționale Anticorupție.”, arată comunicatul DNA.

Conform jurnaliștilor de la România TV, lista cu ”nume grele” ar fi conținut politicieni de la PSD, PNL, dar și de la alte partide, oameni de afaceri și jurnaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here