Doi bărbați, în vârstă de 24 de ani, au fost reținuți luni seara în comuna Florești, în urma unei discuții aprinse pe strada Eroilor.

Luni seară, în jurul orei 21:40 a izbucnit un conflict pe strada Eroilor, din comuna Florești. Doi tineri au venit pe strada Eroilor, unde au intrat în conflict cu unul dintre locatarii unui bloc. Cei doi se cunoșteau și între ei ar fi fost câteva neînțelegeri. Când conflictul a degenerat, s-a ajuns la țipete și bruscări.

Locatarii din blocul de vizavi au sunat la poliție. Astfel, două mașini de poliție au apărut la scurt timp la fața locului și cei doi tineri au fost percheziționați și reținuți.

IPJ Cluj a declarat că cei doi bărbați au fost amandați cu 1000 de lei fiecare, iar în urma verificării autoturismelor au găsit un pistol cu gaze, cel în cauză fiind deținătorul legal, având dreptul de port armă.

„În jurul orei 22.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați pentru a interveni ca urmare a unei stări conflictuale, dintre două persoane care se aflau în zona străzii Eroilor, din localitatea Florești.

După sosirea polițiștilor, conflictul spontan a fost aplanat, față de persoanele implicate fiind luate măsurile legale. Doi bărbați în vârstă de 24 de ani au fost sancționați contravențional în temeiul Legii 61/1991, cu amenzi în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, în cadrul activităților derulate de polițiști la fața locului, în interiorul autoturismului unuia dintre bărbați a fost identificat un pistol cu gaze.

Au fost efectuate cercetări pentru stabilirea aspectelor referitoare la legalitatea deținerii armei, cel în cauză fiind deținătorul legal, având dreptul de port armă.

De asemenea, verificările la fața locului au stabilit faptul că până la momentul aplanării stării conflictuale, pistolul cu gaze nu a fost utilizat și nu au fost făcute mențiuni sau amenințări referitoare la deținerea acestuia”, a declarat IPJ Cluj.

Citește și: Fost șef din SRI Cluj numit rector la Academia de Poliție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here