Doi minori din Cluj Napoca, cu vârste de 14 și 12 ani din Cluj-Napoca, Domnica și Simion Lăcătuș sunt căutați de polițiști după ce au dispărut de acasă.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că doi minori, Domnica și Simion Lăcătuș, de 14, respectiv 12 ani,  din municipiul Cluj-Napoca au plecat de la domiciliu în data de 2 iunie a.c., în jurul orei 16.00, însă nu s-au mai întors. Cei doi minori sunt rude.

Copiii pot fi identificaţi după următoarele semnalmente. Domnica are o înălțime de 1,60 m, păr castaniu, ochi căprui, iar la momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni kaki, bluză de culoare albă cu modele (scris) de culoare verde, încălțăminte sport albă.

Simion are o înălțime de 1,40 m, tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu o bluza albă cu dungi negre, pantaloni de blugi albaștri, teniși albaștri cu alb.

”Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minori, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, transmite IPJ Cluj. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here