Polițiștii clujeni, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în aplicare 3 mandate de perchiziție, la imobile situate în municipiul Cluj, într-un dosar penal care vizează infracțiunea de furt.

 În fapt, la data de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la faptul că la aceiași data, în jurul orei 20.30, două persoane ar fi sustras dintr-o societate bijuterii în valoare de 15.230 de lei.

Astfel, în cadrul activităților investigativ-operative derulate de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Cluj, cele două persoane bǎnuite de comitetea infracțiunii, o minoră de 16 ani și un tânăr de 19 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, au fost identificați.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate bunuri provenite din comiterea infracțiunilor cercetate, fiind astfel recuperat în totalitate prejudiciul cauzat.

Activitățile au fost sprijinite de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj și de efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Cercetările au fost derulate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Sursa: Ziar de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.