Procurorii DNA și Departamentul de Luptă AntiFraudă(DLAF) vor cerceta licitația pentru sistemul de ticketing din Cluj-Napoca. Procedura a fost organizată de Primăria Cluj-Napoca, condusă de Emil Boc, iar sesizarea a fost făcută de oficialii Ministerului Dezvoltării, condus de Liviu Dragnea(PSD), adversarul politic al edilului clujean. Ziarul ziuadecj.ro informează în ediția electronică că alte două licitații sunt lovite cu mantă de aceste cercetări.

 

Gazeta de Cluj a relatat despre probleme cu DNA ale societăților implicate în contract. Citește mai multe mai jos:

Afaceriştii din proiectul bike-sharing nu dorm noaptea prea bine

 

 

Conform sursei citate ar fi vorba despre o procedură de licitație câștigată prin intermediul unor documente false. Licitația pentru sistemul de ticketing a fost acordat în iunie 2013.Oficialii MDRAP au sesizat DNA și DLAF în această chestiune, iar firma Incertrans a anunțat că va depune plângere penală.

„În cadrul ofertei tehnice pentru trei tipuri de echipamente principale ale sistemul de e-ticketing (validator dual, validator contactless, automat de vânzare bilete), asocierea RAMB – CS Vision a depus documente care prezintă suspiciunea că sunt false”, a comunicat MDRAP, la solicitarea cotidianului ZIUA de CLUJ.

2 COMENTARII

    • ce fapta penalebai vasile,toate au fost o mascarada orchestrata de basescu si acolitii sai sai vedem ce vor face acum cind lea cazut scaunul si americanii siau luat mina de pe hotii astia casre au pradat tara,si strigau hotii la altii care nu erau cu ei tu nu citesti ziare si nu urmaresti la tv ,nu realitatea care e alui boc si udrea si marele ziarist de la realitatea care il pupa in cur acum pe iohanis dupa ce la pupat pe basescu si pe boc cel care la adus la bucurestidin cluj si la facut asa zis ziaristdintrun mincator de cacat la facut pupincurist basist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here