În urmă cu aproape 3 ani, în cadrul unei emisiuni televizate, senatorul clujean Mihai Goțiu a fost bătut de Mirel Palada, care atunci ocupa funcția de purtător de cuvânt al Guvernului Ponta.

Dosarul este la Judecătoria Sectorului 1 București, dar până acum nu a pimit un termen de judecată.

”MIRACOL”?! Vă vine să credeți? După 2 (doi) ani și 8 (opt) luni, începe, în sfârșit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat și lovit de fostul purtător de vorbe al unui Guvern PSD, în studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legată de începerea procesului pe 27 mai 2020…

Da, au trecut doi ani și opt luni până când organele de cercetări penale, procurori și polițiști, au reușit să finalizeze ”MARELE” dosar de loviri. Sunt curios de câte ori au fost nevoiți să vadă și să revadă înregistrările cu agresiunea, văzute de sute de mii și milioane de cetățeni, că le-au reluat toate televiziunile. Aș vrea să știu de câte ori au vorbit cu martorii și ce expertize de pixeli și megapixeli au făcut de a fost nevoie de atâta timp pentru a finaliza un asemenea dosar ”complex”…”, a declarat senatorul clujean.

Agresiunea a avut loc în seara zilei de 13 septembrie 2017, iar a doua zi, senatorul USR a mers la Secţia 1 de Poliţie din Bucureşti să depună plângere penală pentru ultraj împotriva lui Mirel Palada, acuzând că sociologul l-a lovit în faţă, în timpul pauzei de publicitate.

Potrivit certificatului medico-legal, vicepreședintele Senatului a suferit leziuni la nivelul buzei superioare și la nivelul gambei.

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta a spus atunci: „Am fost plecat, n-am avut calculatorul la mine, am avut un program foarte încărcat. M-am întors de-abia aseară la miezul nopții. Nu mor caii când vor useriștii”.

Ulterior, Palada a reclamat postul de ştiri la CNA, acuzând-o pe moderatoare că ulterior nu l-a apărat în faţa criticilor venite din partea unor invitaţi. Realizatoarea TV a reacţionat dur, catalogând gestul drept „culmea tupeului“, iar televiziunea îl contrazice susţinând că i s-a oferit dreptul la replică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here