În mod normal, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, trebuia să se prezintă ieri la Curtea de Apel Cluj la termenul procesului de dare de mită în care este judecat.

În loc să ajungă în instanță, edilul, trecut de prima tinerețe, a ajuns la urgențe unde, potrivit avocatei lui, a făcut un infarct. Se pare că primarului i-a cedat ”instalația” la câteva zile după ce s-a căsătorit cu o fată mult mai tânără decât el.

”Astăzi domnul Cherecheș a suferit un infarc în drum spre instanță în mașină cu soția. Presiunile la care a fost supus acest om în ultimii cinci ani, prin tot ce se întâmplă în această speță, au fost inimaginabile, iar dumnealui astăzi probabil a clacat”, susține Andreea Pelinari, avocata primarului care pune problemele de sănătate pe seama judecătorilor.

Surse de la Urgențe spun că primarul din Baia Mare avea tensiunea sistolică mărită, însă nu atât de mult pentru a fi produce un infarct.

1 COMENTARIU

  1. Daca riscul de infarct este acolo, poate ar fi mai bine să își găsească un job mai potrivit. Cu siguranță primăria nu poate fi considerată responsabila că primarul suferă un infract. Probabil vânzător la Kaufland ar fi mai potrivit, acolo grijile sunt limitate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.