Sucursala din Cluj Napoca a Distribuție Energie Electrică România SA (DEER) a lansat o licitație pentru construcția unei clădiri noi, în valoare de 10,4 milioane lei, pe strada Arinilor 22 din oraș.

Imobilul va avea 3 etaje și o suprafață construită la sol de circa 300 metri pătrați, urmând a fi situată pe un teren deținut de DEER în strada Arinilor 22 B din municipiu. La parter vor fi spații de primire și emitere de documente de racordare, iar etajele vor găzdui un număr de 13 birouri, inclusiv sălile dispeceratelor.

Potrivit documentației de atribuire, în prezent, spațiul unde funcționează biroul de relații cu utilizatorii, din strada Taberei 20, este „impropriu și neamenajat corespunzător”, iar sălile de dispecerat se află în două locații diferite din Cluj Napoca (str. Taberei nr. 10 și str. Dacia), „cu lipsa unor condiții specifice acestor activități deosebit de importante pentru operarea rețelelor electrice la nivel zonal”.

„Prin construirea centrului de relații cu utilizatorii se realizează reducerea timpului de eliberare a avizelor tehnice de racordare și a avizelor de Amplasament, reducerea timpului de așteptare al utilizatorilor în incinta DEER Sucursala Cluj-Napoca și creșterea calității serviciului prestat de către operatorul de distribuție în relația cu utilizatorii. Timpul mediu de așteptare de la primirea tichetului de înregistrare în centrul de relații până la interogarea de către personalul front office nu trebuie să depășească 15 minute. (…) Prin modernizarea și eficientizarea front office-ului din centrele de relații cu utilizatorii de la Biroul la Access la Rețea se vizează crearea unei  imagini moderne, profesioniste și de apropiere față de client, prin introducerea inclusiv a unor  elemente de digitalizare a operațiunilor curente: registratură, plăți electronice, arhivare. (…) Organizarea ergonomică urmărește scopul asigurării condițiilor necesare în organizarea procesului de muncă în așa fel ca să se obțină o productivitate maximă a muncii, scutind muncitorul de oboseala inutilă, de îndepărtarea în timp a senzației de oboseală și menținerea la un nivel satisfăcător a disponibilității de lucru. Se realizează crearea de condiții optime pentru desfășurarea activității celor două dispecerate de operare a rețelei electrice de importanță majoră”, se mai menționează în documentație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.