Elena Udrea a oferit un interviu în care a vorbit despre proiectul imobiliar Transylvania Smart City, pentru care două grupuri de oameni de afaceri din județul Cluj se luptă pentru acesta.
Fostul ministru al Turismului a făcut mai multe afirmații interesante pe marginea luptei pentru controlul asupra proiectului imobiliar Transylvania Smart City (TSC).

„Soțul meu, partenerul meu, tatăl fetiței mele este principalul acționar al acestui proiect. La vremea aceea nu voiam să se asocieze cu numele meu. Arestarea mea a avut că obiectiv dorința lui Kovesi de a păstra acel dosar, de a rămâne intact, are și ea o condamnare. 2 – Grupul de la Cluj avea nevoie că eu să fiu arestată pentru că ei vor să preia această afacere. Grupul de la Cluj conduce Justiția poate e mult spus. Florian Coldea, Ioan Rus, Nelu Varga, Vasile Dîncu și sigur, acum domnul ministru Grindeanu. Grupul de la Cluj rămâne statornic, cu George Maior.

Grupul de la Cluj influențează Justiția prin Kovesi la nivel național și la nivel local prin oamenii pe care i-au pus. Există astăzi în Justiție două zone, două tabere, unii patrioți care lupta pentru suveranitatea României, oameni care încearcă să blocheze acest asalt care vine dinspre Burxelles. Se încearcă afectarea suveranității naționale prin desființarea Constituției.

Există acești judecători care încearcă să apere și să țină Justiția conform Constițuiei și există gruparea Hastag pe care o vedeți că se implică și are opinii împotriva clasei politice din România și care susține același plan cu Kovesi. Gruparea îl are că vârf de lance pe Kovesi și Macovei. Și pe Prună”, a declarat Udrea, potrivit realitatea.net.

Foști miniștri, oameni de televiziune și afaceriști controversați întră în proiectul imobiliar de la Cluj al Elenei Udrea
Cel mai mare proiect imobiliar din România, Transilvania Smart City, și-ar fi schimbat acționariatul. Proiectul, de peste două miliarde de euro, va fi ridicat pe strada Moș Ion Roată din Cluj-Napoca.

Citește și: Primăria plătește daune unei clujence pentru că autoritatea locală nu face nimic în privința Parcului Est din Gheorgheni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.