Dacă toată lumea s-a întrebat de ce era atât de grăbit divorţul deputatului Elena Ramona ex.Uioreanu de fostul preşedinte al Consiliul Judeţean Cluj ei bine, vrăbiuţele au aflat răspunsul: un iubiţel mai tinerel.

Aparent acesta este motivul şi pentru care nu a rămas la numele Ceuşan ci l-a luat pe cel al tatălui biologic: Reuer. A ajutat mult şi faptul că Elena Ramona şi-a consolidat în ultimii ani relaţia cu părintele ei.

Însă să vorbim despre lucruri mai picante. Puţin trecut de frumoasa vârstă de 40 de ani, deputata are o relaţie secretă de mai bine de trei ani cu un tip mai tânăr ca ea, ce lucrează la departamentul de securitate a Aeroportului Internaţional Avram Iancu. Nimic greşit, ba dimpotrivă.

Însă vrăbiuţele l-au văzut pe Alexandru Uioreanu, băiatul cel mare al fostului preşedinte de CJ percheziţionat de mai multe ori. Oare să îi fi spus Elena iubitului ei despre faptul că nu şi-a suportat fiul vitreg, sau cei de la aeroport au vrut să facă o glumă proastă având în vedere că tânărul a fost arestat într-un scandal cu droguri.

Oricum e greu de crezut că un angajat omite ceva la o percheziţie a bagajelor sau corporală, încât te lasă să ieşi să fumezi o ţigară şi te cheamă înapoi la încă o ”tură”.

Iar coincidenţa cu mama vitregă ce se iubeşte cu tipul de la departamentul respectiv e cam mare.

Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here