Emil Boc, edilul orașului Cluj-Napoca, alături de alți angajați de la Primărie, a participat la „Cluj Semimaraton – Fuga la Cultură” , ce a avut loc în zona centrală a orașului, în weekend.

Din fotografiile postate de primar se poate observa că traseul a trecut și prin zonele „fierbinți” despre care am tot vorbit de-a lungul acestor luni: Kogălniceanu, Universității și prin Muzeul de Artă.

Nu știm dacă alergatul va rezolva aceste probleme, iar de vorbe goale este plin podul: „Susțin ceea ce am spus dintotdeauna: prin mișcare și prin educație reușim în viață și dacă le combinăm vom avea un rezultat benefic, crescând calitatea vieții atât pentru noi, cât și pentru cei din jur”, a scris Boc pe pagina sa de Facebook.

Să nu uităm că sportul în Cluj este ținut în viață de aparate, cultura abandonată, iar educația, să zicem, încă nu are nevoie de aparate pentru a supraviețui. Noroc cu studenții care vin din toată țara în marele oraș clujean.

„Cluj Semimaraton – Fuga la cultură” s-a desfășurat astăzi cu 5 probe de alergare care au pornit din Piața Unirii, reușind să ne poarte prin cele mai importante instituții culturale ale orașului nostru (Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga”, Universitatea Babeș-Bolyai, Opera și Teatrul Național Cluj, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie ș.a.). Încă o dată îi felicit atât pe organizatorii acestui eveniment, cât și pe toți cei care au participat la cursele de astăzi din cadrul „Cluj Semimaraton – „Fuga la cultură”. Evenimentul este sprijinit financiar de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca”, a conchis Emil Boc.

Citește și: Direcția Județeană de Sport și Tineret Cluj sparge milioane de lei pe salariile angajaților, iar activitățile de tineret sunt lipsite de finanțare

1 COMENTARIU

  1. O ruṣine de cros, dezorganizat, cu traseu ilogic: auzi tu: fuga la cultură! O bulibăşeală suprataxată, cu „voluntari” care țipă la alergători de ce au numărul pe spate, înainte cu 500 de metri de încheierea cursei! Asta da încurajare… la pierdut secunde bune! Cu chip-uri nefuncționale: e ruşinos, dragi organizatori, să întrebi concurentul: „cât îți arată cronometrul de la ceas?” Decât o realizare aşa heirupistă, mai bine deloc, credeți-mă. Azi ați mai omorât plăcerea alergării în câțiva competitori entuziaşti şi iubitori de sport în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.