Edilul Emil Boc a anunțat că investițiile în sport și educație sunt cele mai eficiente investiții din lume, motiv pentru care continuă investițiile în fiecare cartier al orașului.

Trebuie să încurajăm copiii noștri să facă sport, având în vedere că România are cea mai înaltă rată de obezitate la copiii din Uniunea Europeană. O viață de calitate în perioada adultă se pregătește din copilărie, prin educație și sport! Primăria Cluj-Napoca a realizat un nou loc de joacă în cartierul Mănăștur. Zona fostei centrale termice (CT19) a fost transformată într-un spațiu de calitate, primitor și util.

Proiectul a inclus demolarea centralei termice care se afla între blocuri – str. Primăverii nr.4 – Grigore Alexandrescu nr. 2 – și amenajarea în loc a unei zone de relaxare, socializare și mișcare, cu arbori – 25 noi arbori cu balot prevăzuți pentru plantare, sistem de irigație, aparate de joacă, aparate de fitness în aer liber, covor cauciucat și alte dotări.

Spațiul transformat are cca. 950 mp. Urmează să ajungă stâlpii de iluminat public, care vor fi montați până la 15 octombrie. Valoarea investiției este de peste 1,6 milioane lei (fără TVA). Licitația a fost câștigată de compania Eco Garden Construct.

Mulțumesc colegilor mei din Primăria Cluj-Napoca pentru implicarea în realizarea acestui mic proiect de parc important pentru comunitatea din cartier”, a scris Boc pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Mihai Chezan, artizanul afacerii Tower, așteptat de americani să fie băgat la pușcărie

1 COMENTARIU

  1. Felicitam primarul Emil Boc pentru contributia sa semnificativa la reamenajarea zonei in care locuim si incurajarea copiilor sa faca miscare si sa se bucure de o viata plina de satisfactii. Cu siguranta, acest proiect incurajeaza sportul si educatia si contribuie la dezvoltarea unei comunitati civile mai puternice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.