Primarul Emil Boc a luat parte la o acțiune de populare cu pești a lacurilor I și III din cartierul Gheorgheni, desfășurată de către Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi și R.A.D.P., în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Cum deja ne-a obijnuit, primarul nu ratează nicio ocazie să le arate clujenilor, cel puțin pe pagina sa de Facebook, că se implică în proiectele din municipiu. Acesta și-a sacrificat pantofii de lac și ai intrat cu picioarelșe în apă pentu o poză cât mai sugestivă.

„Două lacuri din cartierul Gheorgheni au fost astăzi populate cu pești. O nouă acțiune de populare cu pești a lacurilor I și III din cartierul Gheorgheni a fost desfășurată astăzi de către Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi și R.A.D.P., în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, aproximativ 1500 kg de pește din specia caras – provenit de la ferma piscicolă Delta Plus-Daia Română, din județul Alba – au fost utilizate pentru popularea celor două lacuri, în vederea îmbunătățirii condițiilor de pescuit și agrement. Pescuitul pe lacurile I și III din Gheorgheni poate fi realizat numai de către persoanele care dețin permis de pescuit.”, a scris Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Boc își bate joc de sportivii clujeni! Vladimir Mătușan i-a dat peste nas!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here