Modernizarea spațiului de lângă stadion a sporit interesul producătorilor locali pentru această zonă. Emil Boc a vizitat piața volantă și a făcut cumpărături.

Un spațiu pentru vânzarea produselor locale a fost amenajat în apropierea stadionului Cluj Arena. Clujenii pot cumpăra produse proaspete în fiecare zi. Edilul Emil Boc a fost sâmbătă în piața volantă din zona centrală și s-a ales cu produse locale proaspete.

„Și în această sâmbătă am vizitat piața volantă din zona centrală. Aici găsiți legume, fructe, flori, răsaduri și alte produse bune ale producătorilor locali din zona noastră. Mă bucur că putem susține astfel producătorii locali!”, a notat primarul municipiului Cluj-Napoca pe pagina sa de Facebook.

PROGRAM:

10:00-16:00 – în fiecare marți și miercuri la piața volantă Stadion și în fiecare joi la piața volantă Gheorgheni

07:00-16:00 – în fiecare sâmbătă la piața volantă Stadion

Produse locale pentru clujeni în piețele volante din oraș. Emil Boc a făcut cumpărături/Foto: Emil Boc Facebook.com
Modernizarea spațiului pentru Piața volantă de lângă stadion a crescut interesul producătorilor locali pentru această zonă. Bișnițarii însă au interzis, potrivit administrației locale.

Produse locale pentru clujeni în piețele volante din oraș/Foto: Emil Boc Facebook.com
Recent, reprezentanții Primăriei anunțau un program prelungit de funcționare pentru piețele volante din municipiu, care urmează să fie valabilă pentru perioada verii.

Citește și: Revoluție științifică la Cluj-Napoca: INCDTIM, institutul care devine epicentrul cercetării și dezvoltării în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.