Primarul Emil Boc a transmis că criza politică alimentează criza sanitară și că este nevoie de impunerea certificatului verde, altfel situația ar putea ieși de sub control și în preajma Crăciunului „vor urma înmormântări”.

„E o criză care se prelungește prea mult. Cred și sper că acum, orice decizie politică trebuie să țină cont de în mod fundamental de câteva lucruri care sunt presante. Orice coaliție trebuie să înceapă cu Certificatul verde, nu este posibil ca el să nu fie aprobat de Parlament cât mai repede cu putință.

Nu putem alege la nesfârșit între ignoranță și rațiune. Acum trebuie să mergem pe mâna rațiunii și a salvării vieților. Deci, orice partid politic din această țară trebuie să spună DA certificatului verde, pentru că el ne va duce la o coborâre a ratei de infectare și vom avea un Crăciun mai liniștit.

Dacă nu se adoptă certificatul verde, despre care se tot vorbește acuma, și-n Europa este implementat…

Dacă nu se implementează, vom avea un Crăciun cu probleme, în loc să ne bucurăm de familie, vom merge la cimitir”, a atenționat Emil Boc.

Din nefericire, în continuare sunt înregistrate sute de decese zilnic și mii de infectări.

Prioritatea este reprezentată de starea de sănătate a populației, potrivit primarului de Cluj, Emil Boc.

Citește și: „Sicriul zburător” a făcut noi vitime! Șapte persoane au murit în urma accidentului aviatic!

2 COMENTARII

 1. Incercam fara succes sa intram in contact cu faptuitorul prin singutul canal ramas (Radio Napoca si ZdC) dar fara succes si anume: < Dl. Danciu, Dl. Carol Vlad, incercam a 4-a oara si va rugam sa intrebati peDl. Boc daca se simte implicat sau afectat si cum raspunde acuzelor legate de ce atinge minut-de-minut cote mortale alarmante datorita promovarii si organizatii #UNTOLD (peste 50.000 mobilizati la spectacol).
  Presedintele Iohanis a spus ca “suntem in mare CUMPANA…” si va lua masuri impotriva celor ce au si vor zadarnicii combaterea pandemiei.
  Epidemiologii si specialistii au aratat ca #UNTOLD la fel si alte festivalur sunt evenimente fortate de politic, cu multi oameni mobilizati la un loc in Stare de Alerta, unde NU au respectat distantarea-mascarea-vaccinarea, in special din Cluj si Bucuresti au contribuit direct-si-implicit la raspandirea molimei in intreaga tara cu repeziciune pana acum cand depasesc 12-la-mie, cu toate avertizarile din vara privind venirea valului 4 de pandemie cu COVID.
  La Bucuresti exPremierul demis Citu si sustinut frenetic de Dl. Boc si Rares Bogdan, s-a ales deja cu o plangere penala pentru ca urmare a organizarii Congresul pnl (peste 5.000 mobilizati) , conform:
  https://epochtimes-romania.com/news/liberalii-s-au-ales-cu-plangere-penala-pentru-congresul-din-septembrie-conducerea-pnl-acuzata-de-zadarnicirea-combaterii-bolilor—320000
  ————————-

  Se vehiculeaza in presa ca a aparut o asa zisa: #TulpinaRomaneasca prin combinarea #TulpineiUNTOLD (peste 50.000 de inconstienti) cu #TulpinaROMexpo (5000 de „ciminali-cu-sange-rece”)

  imprastiate intentionat, organizat si premeditat in toata tara prin festivalieri si delegatii la congresul pnl !!!

 2. In mod sigur vaccinurile anticovid sant preferntiale Banditii lumii ataca populatia neinformata intr-un mod bestial.In timpul razboaelor cu pusca si cu tunul existau,spioni,tradatori,..si multimea care se lupta si murea pentru anumite cauze,unele stiute de cel din transee altele de care habar nu avea,dar se lupta cu dusmanul,care murea sau castiga aiurea .In fruntea acestor evenimente razboinice s-a aflat intotdeauna sleatha bancherilor profitori.Astazi se petrece acelasi lucru in acest caz de razboi total impotriva omenirii,cand tot bancherii profita de prostirea si nimicirea prostilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here