Sursa foto: Facebook

Între 24 noiembrie și 14 decembrie, clujenii vor putea să viziteze depozitul Pepinierea Becaș a RADP-ului unde sunt scoase la licitație 35 de autoturisme ridicate de pe străzile Clujului, a căror grad de distrugere variază de la 40% la 90%.

Prețul de pornire variază între 300 și 1.200 de lei/bucată. VEZI AICI prețul și starea fiecăreia dintre mașinile scoase la liciație.

Licitaţia publică cu strigare pentru vânzarea mașinilor fără stăpân va avea loc în data de 14 decembrie, de la ora 10, la sediul Primăriei Cluj-Napoca. În vederea participării la licitaţie, cei interesaţi trebuie să prezinte în ziua licitaţiei, dovada plăţii garanţiei de participare de 10% din preţul de pornire, eliberată de casieria instituției şi certificat fiscal constatator privind plata obligaţiilor către Bugetul consolidat de stat, Direcţia de Taxe şi Impozite locale. Dispozițiile de încasare, pentru garanțiile de participare, se elibereaza la camera 17, str. Moților nr. 3. În cazul în care bunurile nu se vând cu această ocazie, licitaţia se va relua la o dată ulterioară, la sediul Primăriei Cluj-Napoca, mai arată municipalitatea.

Proprietarii autoturismelor care contestă şi pretind vreun drept asupra bunurilor scoate la licitație sunt invitați de Primărie să se adreseze telefonic şi în scris Direcţiei Generale Poliția locală, înainte de data licitației, scrie monitorulcj.ro.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt in stare de 3 ani sau nu vreau, le o fii dat stapanu masinii mita sa lase una de teren jepp, pe tarlaua statului, a fost la fata locului femeia de la primarie dar n a vrut sa o ridice, desi era verificata ca n are rca demult, masina cu nr de bn. Asa ca prin centru mai fac pe tarzan, in zonele perifice ii doare undeva, ce declara in presa cumparata.cu 2 lei ii una, in teren ii altceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.