Epilarea definitivă la salon vs. acasă: care este cea mai bună opțiune pentru tine?

Se apropie vara și toate femeile își doresc o piele catifelată. Rochiile, fustele și pantalonii scurți ne fac cu ochiul. Însă pielea noastră parcă și-ar mai dori să beneficieze de moliciunea pantalonilor. Motivul? Părul nedorit care crește încontinuu și necesită îndepărtarea zilnică. Fie că te pregătești pentru o vară incendiară, fie că îți dorești o piele netedă tot timpul anului, există o soluție: epilarea definitivă.

Ultimii ani ne-au facilitat accesul la tratamente care ne pot ajuta în acest sens. Putem beneficia de epilare definită atât acasă, cât și la salon. Te întrebi care dintre aceste soluții este cea mai bună opțiune pentru tine? Descoperă câteva avantaje și dezavantaje care te vor ajuta să iei o decizie.

Epilare definitivă la salon – pentru rezultate profesionale de lungă durată

Epilarea definitivă la salon este adesea preferată de femeile care doresc o piele fină și catifelată pe tot parcursul anului. Tehnologia utilizată în clinicile de dermatologie pentru epilare definitiva asigură rezultate eficiente și minimizează riscul de efecte secundare. În funcție de tipul de păr, specialiștii personalizează fiecare ședință astfel încât să ofere rezultate optime. Deși îndepărtarea părului cu laser nu înseamnă epilare pentru totdeauna, foliculii de păr vor fi îndepărtați în proporție de până la 90%. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Deși acel procent de 10% încă există, firele de păr crescute vor fi minim vizibile.

Întocmai ca și orice altă procedură efectuată într-o clinică de dermatologie, cum ar fi injectii cu botox, rejuvenare facială sau mezoterapie, pentru ca epilarea definitivă să fie eficientă, sunt necesare minim 6 ședințe, la un interval de 4-6 săptămâni.

Epilare definitivă acasă – comoditate și economie de timp

Datorită aparatelor IPL, epilarea definitivă poate fi realizată și acasă, pe cont propriu. Poți efectua epilarea oricând dorești, în confortul propriei case, fără a fi nevoie de programare la salon. Este o modalitate discretă de a scăpa de părul nedorit. După câteva ședințe de utilizare a aparatului de epilat, vei observa o reducere cu până la 90% a firelor de păr. Cu toate acestea, este important de menționat faptul că astfel de aparate IPL au un număr redus de impulsuri. Odată epuizate, vei avea nevoie de un alt aparat. În plus, după 6 luni, firele de păr vor crește din nou, pentru că puterea tratamentelor IPL este una medie. Și cel mai probabil, pentru a-ți menține pielea catifelată, vei ajunge tot la salon pentru epilare definitivă profesională.

Alegerea între epilare definitivă la salon sau acasă depinde în mare măsură de nevoile și prioritățile tale. Deși să te epilezi acasă, pe cont propriu, poate fi o soluție ideală pe moment, pe termen lung lucrurile se schimbă. Dacă îți dorești să scapi în totalitate de părul nedorit și să te bucuri de rezultate eficiente, epilarea la salon este cu siguranță o alegere potrivită. Analizează fiecare dintre opțiuni, informează-te și fă cea mai bună alegere. Pielea ta îți va mulțumi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.