Tot mai multe persoane caută, în prezent, să își separe cât mai mult viața personală de cea profesională, iar acest lucru presupune detașarea completă, din momentul în care s-a încheiat programul, față de tot ceea ce înseamnă apeluri și e-mailuri de muncă. Pentru ca acest lucru să fie cu adevărat posibil, însă, este nevoie să investești în anumite electronice pe care să le folosești strict în scop profesional, pentru a-ți putea păstra laptopul sau telefonul personal doar pentru uzul zilnic.

Dacă îți surâde această idee și nu știi de unde să începi, cea mai la îndemână soluție este achiziționarea unui telefon pe care să îl folosești doar în scop de business, pentru a menține legătura, după caz, cu angajații, colegii, partenerii sau clienții. În momentul în care simți că job-ul începe să te urmărească oriunde ai merge și că ai nevoie de câteva momente doar pentru tine, îl vei putea închide fără să te gândești că nu vei mai avea cum să-ți contactezi prietenii sau persoanele apropiate. 

Iată care sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le ai în vedere atunci când achiziționezi un telefon de business!

  1. Rezistența

Nivelul de rezistență al aparatului trebuie să se regăsească, cu certitudine, printre punctele pe care trebuie să le bifezi atunci când pornești în căutarea unui telefon dedicat jobului. Astfel, având în vedere faptul că îl vei purta cu tine în orice călătorie de afaceri sau în orice deplasare alături de echipa ta, este important ca telefonul să poată face față cu brio schimbărilor climatice și posibilelor loviri sau accidentări care pot apărea atunci când îl depozitezi în buzunar sau în bagaj. În acest sens, poți găsi pe Dualstore.ro o varietate impresionantă de astfel de dispozitive, atât de tip smartphone, cu numeroase funcții incluse, cât și clasice, cu tastatură tip qwerty. Dacă îți dorești să analizezi oferta pe care o ai la dispoziție, intră pe site, vezi aici gama de telefoane rezistente și descoperă modelele potrivite pentru activitatea ta. 

  1. Longevitatea bateriei

Probabil știi deja faptul că, cu cât un telefon prezintă mai multe funcții incorporate, cu atât bateria acestuia se descarcă mai ușor. Deși tehnologia a evoluat și ai acum la dispoziție numeroase trucuri prin care poți prelungi durata de viață a acesteia, nimic nu se compară cu un telefon special conceput pentru a rezista un timp îndelungat fără să se descarce. 

Astfel, longevitatea bateriei se numără, de asemenea, printre principalele puncte forte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când achiziționezi un telefon business. Este important să te asiguri de faptul că dispozitivul tău nu se va descărca în timpul întâlnirilor importante sau convorbirilor cu clienții sau partenerii. 

  1. Viteza și conectivitatea

Dat fiind faptul că telefonul va fi companionul tău principal în cadrul întâlnirilor și deplasărilor în scop profesional, este esențial să verifici, înainte de a-l achiziționa, viteza și de puterea sa de conectivitate. Astfel, trebuie să te asiguri atât de faptul că aplicațiile pe care le folosești cel mai des se încarcă rapid și fără lag-uri, cât și de faptul că dispozitivul se poate conecta fără probleme la diversele rețele wireless pe care vei fi nevoit să le folosești în deplasări. 

În concluzie, achiziționarea unui telefon business nu mai reprezintă, în prezent, un lux, ci o necesitate pentru oricine își dorește să separe stresul profesional de viața privată. Datorită ofertei tot mai variate de astfel de dispozitive de pe piață, acest lucru nu necesită o investiție foarte mare: este nevoie doar să acorzi atenție principalelor caracteristici ale acestuia, pentru a te asigura de faptul că aparatul va aduce un plus calitativ carierei tale.

Sursă foto: Unsplash.com. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here