In organizarea European Gaming Media and Events, prin European Gaming Events (fost EEGEvents) la Viena House din Praga se va desfasura a doua editie a Summit-ului de Gambling. Pe 29 martie 2018 in aceasta locatie vor fi asteptati reprezentanti ai operatorilor de jocuri de noroc interesati in principal de initiativele legislative care vizeaza reglementarea pietelor in Slovacia, Cehia si Polonia.

Lucrarile se vor desfasura sub forma unor mese rotunde pentru fiecare tara in parte. La acestea vor participa reprezentanti ai guvernelor tarilor respective, asociatiile organizatorilor de jocuri de noroc din tarile respective si operatori de jocuri de noroc care activeaza in pietele respective sau au intentia de patrunde in acestea.

Summitul isi propune de asemenea sa prezinte si cele mai noi tehnologii dezvoltate de furnizorii din domeniu cu scopul de a atrage noi jucatori si a creste veniturile din aceasta activitate.

Summit-ul va gazdui conferinte legate de eforturile tarilor europene de a reglementa domeniul jocurilor de noroc atata in Europa cat si in afara ei. O prelegere in acest sens va sustine Presedintele Oficiului National al Jocurilor de Noroc din Romania, Dan Iliovici.

In perspectiva Campionatului Mondial de fotbal din 2018 care se va desfasura in  Rusia, delegatii vor avea discutii legate de convertirea noilor deponenti care vor aparea in acea perioada in jucatori reali. Atelierul se va concentra pe strategiile cheie care pot fi implementate pentru a pastra clientii noi. Discutiile vor atinge si probleme de marketing si comunicare in domeniul pariurilor sportive.

O tema foarte importanta la aceasta editie a Summit-ului vafi cea legata de incercarile unor tari de a inaspri legislatia in ceea ce priveste siguranta si protectia jucatorilor. Acestea afecteaza puternic operatorii si furnizorii de servicii si software, acestia trebuind sa gaseasca un echilibru intre atragerea jucatorilor in cazinouri, determinarea acestora sa cheltuiasca bani,  dar in acelasi timp sa ii protejeze daca au petrecut prea mult timp in cazinou sau au cheltuit prea multi bani.

In acest sens reprezentativ este interviul acordat de Alex Henderson (Head of AML at The Ritz Hotel Casino).Acesta va sustine o prelegere in cadrul evenimentului legata de protectia clientilor cazinourilor , dar si de masurile antifrauda care trebuie adoptate pentru siguranta operatorilor online sau terestri.

Acesta este de parere ca operatorii online ar trebui sa faca mai multe eforturi pentru a-si cunoaste clientii. El considera ca cei mai multi dintre cei cu atributiuni in domeniul combaterii spalarii banilor si a infractiunilor financiare nu au cunostintele necesare pentru a fi eficienti. In practica pe care o are in domeniu acesta a intalnit directori care nu stiau sa completeze un raport de activitate suspecta (SAR), iar altii nu cunosteau tehnicile de spalare a banilor prin intermediul jocurilor de noroc si ca atare nu puteau sa le identifice. Acesta insista pe obligatia operatorilor de a pregati personalul pentru astfel de situatii. El considera ca este obligatia acestora sa investigheze in cazurile in care unii clienti cheltuiesc foarte multi bani.

,,Cred ca industria se misca în directia cea buna, actualizarile constante în legislatie si reglementare sunt un lucru bun si operatorii trebuie sa imbratiseze schimbarile. Cred ca din perspectiva conformitatii operatorii trebuie sa faca mai multe, dar incet incet se va ajunge acolo. Industria va continua sa creasca. Aceasta crestere atras atentia diferitelor guverne in privinta aplicarii legii.”

Remarcam ca exista in cazul tuturor celor implicati o preocupare sincera pentru a crea un cadru sigur si bine reglementat in care jucatorii sa aiba parte de cea mai buna experienta. Pentru a vedea cazinourile legale din Romania intra aici si vei gasi toate informatiile necesare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.