De bine ce își face treaba în Parlamentul European, clujeanul Rareș Bogdan (PNL) a încasat anul trecut peste 16.000 euro/lună de la locul de muncă. Pe lângă această sumă, potrivit declarației de avere el a mai primit 139.405 lei sub formă de dividende de la TREND COMMUNICATION SRL, firmă la care este acționar.

Ioan-Rareş BOGDAN este asociat cu 33,33% la TREND COMMUNICATION SRL Cluj-Napoca (CUI/CIF: 14388957), celelalte părţi sociale fiind deţinute de Horia Marius BOGDAN (fratele) şi Vasilică Octavian HOANDRĂ.

La veniturile familiei se mai adaugă cele ale soției, Florina, care a primit în 2021 de la TRANSFEROVIAR GRUP SA Cluj-Napoca un salariu anual de 132.000 lei, adică o medie de 11.000 lei/lună, exact la fel ca şi în 2020.

4 COMENTARII

  1. Domnule Răzvan Robu, cu astfel de articole – cum este acesta pe care l-ai scris – se decredibilizează mas-media. Cei 16.000 Euro ”păpați” de europarlamentarul Rareș Bogdan, reprezintă salariul său. Deci, nu a băgat mâna în buzunarul nimănui. Oare ai curajul să scrii despre cei care cu adevărat ”papă” banii contribuabililor? Adică pensionarii de lux ai României: polițiști, judecători, procurori, ISU.

  2. Rareș Bogdan….o căpușă peste România!….un libidinos de Ocna Mureș!….un evazionist moral și material pentru români!….un aservit străinilor de toate felurile!

  3. DEMISIA pe loc si ANCHETARE ca are el mai multe BUBE asa ca sa stie si el ca SE AFLA…ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA….Asteptam autoritatile romane si europne sa-si faca treaba!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.