Surse au informat Gazeta de Cluj că 300 de persoane infectate cu coronavirus stau acasă în loc să fie internate. Instituțiile medicale nu mai au locuri libere pentru internarea cazurilor de infecție, astfel încât pacienții cu covid au fost puși pe listele de așteptare.

Din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus, astăzi dimineață a avut loc o ședință la care au participat directorii spitalelor și care viza deschiderea Spitalului Clujana – Clinica Medicală 5 în scopul tratării cazurilor de infecție cu coronavirus, potrivit surselor Gazetei de Cluj.

Directorii spitalelor au fost de acord cu deschiderea Spitalului Clujana drept spital COVID, însă acest lucru trebuie aprobat și de șeful Comitetului de Urgență, domnul prefect Mircea Abrudean.

Gazeta de Cluj a luat legătura cu prefectul de Cluj, însă acesta nu a confirmat informațiile anterioare: „Nu s-a pus niciodată problema deschiderii Spitalului Clujana drept spital COVID”.

Reamintim că, în prezent, cazurile COVID sunt internate la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, la Pneumonie și la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

În ultimele 24 h, la nivelul județului Cluj au fost înregistrate 129 noi cazuri de infecție cu coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here