Ioan Petran, liderul PNL Cluj-Napoca, consilier judetean si nu in ultimul rand sef peste Autoritatea Teritoriale si de Ordine Publică(ATOP) a fost surprins de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie(DNA) Cluj cu droguri. Evenimentul s-a petrecut la perchezitiile care au avut loc la el acasa pe 28 mai, iar Petran le-ar fi spus anchetatorilor ca nu el este consumatorul celor doua tigari de droguri, potrivit unor surse din apropierea anchetatorilor. Asa ca vina a cazut pe nevasta acestuia, Simona Petran, mare directoare pe la BCR Cluj. Culmea este ca dosarul ar fi mers direct la procurorii DIICOT, fiind disjuns de la DNA datorita tipului de infractiune. Am solicitat un punct de vedere de la procurorii DIICOT pentru a confirma informatia.

Procurorii DNA nu au dorit sa ne comunice daca la perchezitiile de acasa de la Ioan Petran s-au gasit droguri de mare risc.

„Informaţiile din categoria celor solicitate de dvs. nu se înscriu în sfera informaţiilor publice, în conformitate cu art. 12 alin. 1 lit. e şi f din Lg. 544/2001”, se arata in raspunsul celor de la DNA la solicitare Gazeta de Cluj.

Ioan Petran, contactat in urma cu mai bine de o luna pe aceasta tema, a negat ca procurorii ar fi gasit asemenea substante la el acasa. Intre timp, reporterii Gazeta de Cluj au strans cele trei surse pentru a publica aceasta informatie. Daca aveti mai multe informatii pe acest subiect, va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa redactie@gazetadecluj.ro. Daca stiti de la cine a cumparat drogurile Simona Petran va rugam sa ne informati.

Gazeta de Cluj a incercat sa ia legatura cu Simona Petran pe infoline-ul BCR. Cand aceasta va decide sa ne contacteze vom pune si punctul ei de vedere in acest material.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.