Soțul Flaviei Pintican, șefa seviciului Rovignete din cadrul DRDP Cluj, are o firmă prin care derulează afaceri imobiliare, cu precădere în Florești. Firma se cheamă RTZ IMOBILIARE & CONSULTING, a fost înființată în 2021, iar administrator și unic acționar este Pintican Vasile Alin. Chiar dacă, potrivit bilanțului fiscal, societatea nu o duce bine, prin ea sunt derulate afaceri imobiliare. Pe 2021 a declarat o cifră de afaceri 0, o pierdere de aproximativ 200 lei și niciun angajat. În anul următor, cifra de afaceri a fost de aproximativ 6.000 lei, pierderea de 21.000 lei.

Înainte de deschiderea acestei societăți, Pintican a construit un imobil în Florești la adresa str. Abatorului nr. 102B. Acolo își are sediul RTZ IMOBILIARE & CONSULTING, dar și o altă societate, SC  RETEZAT AMIRA SRL, care îi aparține lui Crișan Veronica și unde Pintican este angajat.

Însă, informațiile legate de firma RTZ IMOBILIARE & CONSULTING nu apar în declarația de avere sau de interese a Flaviei Pintican.

”E fără nicio intenție, a fost eroare, dar o să verific să văd despre ce este vorba”, a declarat Flavia Pintican, șefa Serviciul Rovignete din cadrul DRDP Cluj.

Un articol publicat de actualdecluj.ro despre o anchetă a DNA Cluj la DRDP Cluj atrăgea atenția asupra faptului că Flavia Pintican este mâna dreaptă a directorului Eugen Cecan, șeful Direcției județene.

„Deși n-are nicio competență în domeniu, iar poziția pe care este angajată nu-i conferă vreun statut aparte, această doamnă intermediază discuții la nivel instituțional, transmite decizii, face lucruri în numele directorului. De altfel, ea așa e cunoscută, ca omul directorului”, scrie în articolul menționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.