O fată în vârstă de 17 ani a murit după ce a fost implicată într-un accident rutier care a avut loc nopatea trecută în Negreni.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervinit duminică noaptea la un accident rutier cu două mașini, petrecut în localitatea Bucea, comuna Negreni. Echipajele medicale au intervenit pentru resuscitarea unei adolescente de 17 ani, însă fără succes, astfel că medicii au declarat decesul tinerei.

”Din primele informații, o persoană a fost declarată inconștientă. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ. Misiunea este în dinamică, voi reveni cu date. În cele două autoturisme se aflau șase persoane. S-a deplasat în sprijin și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2. În continuare se aplică manevre de resuscitare. Celelalte victime sunt conștiente, cooperante.

Din păcate, medicii au declarat decesul minorei. Au fost trimise din primul moment două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță. Echipajele lor au aplicat imediat manevrele de resuscitare. Ambulanța SMURD a fost trimisă ulterior în sprijin.” – a informat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here