Cei doi români care și-au pierdut viața în urma furtunii devastatoare din regiunea Halkidiki, din Grecia, erau din Cluj-Napoca. 

Citește și: Prima declarație a clujeanlui care și-a pierdut familia în dezastrul din Grecia

Potrivit Mediafax, românul care a fost rănit în urma furtunii din Grecia este tatăl băiatului care a murit. Cei doi români au murit după ce acoperișul unui restaurant din Nea Plagia s-a prăbuşit ca urmare a fenomenelor meteo extreme. Mama copilului a murit pe loc, iar băiețelul la spital în urma rănilor suferite. 


Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a anunţat că tatăl din familia celor doi români decedaţi în Grecia va fi externat vineri din spital. Oficialul din Guvern a spus că vor fi eliberate certificate de deces pentru a putea fi repatriate corpurile mamei şi copilului. O furtună puternică a afectat aseară nordul Greciei (regiunea Halkidiki), în urma căreia și-au pierdut viața șapte turiști, între care doi români. Alte 100 de persoane au fost rănite.

În zonă au fost semnalate fenomene meteo extreme, vânt foarte puternic, ploaie şi grindină, care au distrus clădiri, au rupt copaci din rădăcină și chiar au măturat rulote. 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here