O femeie a fost găsită în scara unui bloc, înfășurată într-un sac de gunoi și cu o funie la gât. Aceasta a fost transportată de urgență la Terapie Intensivă. Totul s-a întâmplat în Suceava.

Medicii spun că este un miracol că mai este în viaţă, după ce a fost bătută până la leşin.

Poliţia a deschis o anchetă, la fel şi asistenţii sociali.

Victima, o femeie în vârstă de 40 de ani, este internată în Spitalul Județean Suceava, dar prognosticul este rezervat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie, dar ancheta se poate extinde, iar acuzațiile pot fi de tentativă de omor.

Ionuț Epureanu, purt. cuv. IPJ Suceava”Se continuă cercetările în funcție de rezultatul acestora urmând a fi încadrate și faptele de natură juridică, urmând a fi înaintată și propunere de procedurală prin unitate de parte competentă.”

Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate în scara lor de bloc și spun că astfel de grozăvii nu s-au mai întâmplat până acum.

Femeie”Doamna de la parter, care e surdo-mută, a văzut niște saci, care mișcau. A crezut că e un cățel. A desfăcut sacul și era o fetiță. Arăta ca un copil de șapte, opt ani, legată la gât, legată cu o funie, de jur împrejur și în saci.”

Bărbat”Am sunat la 112. În două minute a venit poliția. Au intrat polițiștii în scară, au constatat că era legată complet și la gât și la mâini și la picioare.”

Victima, care are statura și înfățișarea unui copil, a trecut printr-o adevărată tortură, luni după-amiază, spun polițiștii. Avea la gât o funie, iar mâinile și picioarele erau și ele strâns legate tot cu o sfoară, semn că agresorul sau agresorii i-au vrut sfârșitul. Punga de gunoi, în care a fost băgată, era legată tot cu o sfoară.

Potrivit anchetatorilor, femeia, care are grad de handicap de gradul I, locuiește cu mama și fratele mai mic, într-un apartament din cartierul sucevean Burdujeni. Mama victimei, o femeie în vârstă de 62 de ani, este chiar asistentul personal al femeii agresate. Fratele ei, în vârstă de 37 de ani, este și el în evidența Asistentei Sociale, cu handicap de gradul II.

Din primele cercetări, reiese că cei doi au bătut-o pe victimă și au vrut să scape de ea. Ancheta polițiștilor va trebui să scoată adevărul la suprafață.


sursa: stirileprotv.ro

Citește și: Femeie găsită moartă în condiții suspecte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here