Poliţiştii l-au reţinut doar pe unul dintre făptaşi, ce de-al doilea fiind acuzat doar de tentativă de agresiune sexuală.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurala Năneşti au reţinut un bărbat de 25 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Acesta este bănuit că, la data de 7 august ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 13 ani, în timp ce se aflau într-un autoturism, fata fiind astfel în imposibilitatea de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa.

În continuarea investigaţiilor efectuate în aceeaşi cauză, poliţiştii au identificat un alt bărbat, de 27 de ani, bănuit că ar fi încercat să exercite acte de natura sexuală asupra unei alte minore, de 13 ani, aflată de asemenea, în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa. Pe numele bărbatului de 25 de ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, iar pe numele celui de 27 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de agresiune sexuală.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, bărbatul de 25 de ani fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, scrie adevarul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here