O fetiță a fost filmată într-un autobuz plângând și zbătându-se disperată în brațele unui bărbat. Un călător a filmat întreaga scenă şi a sunat la 112.

Este anchetă la Brăila după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu o fetiţă filmată într-un autobuz, în timp ce plânge şi se zbate cu disperare în braţele unui bărbat. Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, după ce un călător a filmat întreaga scenă şi a sunat la 112.

Incidentul a avut loc duminică seară, în oraşul Brăila, într-un autobuz Braicar. Un călător a filmat totul, iar imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare şi au devenit virale în scurt timp. Persoana respectivă a alertat şi poliţia. Sute de oameni şi-au arătat indignarea şi îngrijorarea faţă de cele întâmplate. Poliţia a fost sesizată în acest caz şi a anunţat că face cercetări.

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, vă informăm că în această seară, în jurul orei 22.00, Poliţia brăileană a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila, ar fi fost un bărbat brunet care ţinea în braţe un minor care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului. În prezent, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a anunţat IPJ Brăila.

Vezi video-ul AICI!

Sursa: adevarul.ro

Citește și: Procurorilor le-a luat 2 ani să se uite peste cazul în care un tată a făcut un copil cu fiica lui de 16 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here