Anda Gânscă, fiica omului de afaceri Gicu Gânscă a lansat în Statele Unite o afacere în domeniul IT, o platformă numită ”Knotch”, adică “scrijelitura” în traducere. Ieri, clujeanca a anunțat pe Facebook că a primit o finanțare de 20 milioane de dolari de la fondul de investiții New Enterprise Assicuates.

Citește mai multe AICI

„Această rundă de finanțare va accelera oferta de produse a Knotch și relațiile cu clienții, va crește prezența în America de Nord și va porni expansiunea globală”, arată compania.

”Knotch s-a lansat pe piață în 2015 cu misiunea de a aduce date specialiștilor în marketing în timp real și permite brandurilor să măsoare și să optimizeze conținutul digital bazat pe date ca audiență și comportament, implicare, dar și atitudinea acestora față de informație. Cele 20 de milioane de dolari atrase ar urma să ajute produsul să ajungă pe piețe globale. „Brandurile au dorința să înțeleagă eficiența conținutului lor digital distribuit pe mai multe canale, o nișă care nu fusese acoperită înainte de Knotch”, spune Hilarie Koplow-McAdams, de la fondul de investiții. 

„În urmă cu câțiva ani Knotch era lansat ca să ofere marketerilor soluții ca să înțeleagă transparent impactul conținutului lor pe canale digitale din punct de vedere emoțional, comportamental, demografic și, în final, din punct de vedere al busines-ului. În ultimii ani am dezvoltat și scalat seria de produse ca să putem integra planificarea, bornele și măsurătorile necesare”, spune Gânscă.

Citește și: Romsilva îi dă aproape un milion de euro afaceristului clujean Gicu Gânscă

Gicu Gansca si Ciorcila au fost achitati. Urmeaza DEMISIA lui Hrudei?

Gansca vrea sa-l faca pe seful DIICOT Cluj sa spuna “Fapta nu exista!”

DIICOT Cluj a dat-o-n bara cu Gansca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here