Cristian Florian A., în vârstă de 25 de ani, principalul supect de crimă în cazul iubitei sale, a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat în cursul zilei de luni în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit adevarul.ro.

Florentina Mădălina Niţoc, femeia al cărei cadavru a fost descoperit sâmbătă dimineaţa într-o prăpastie din comuna Cosminele, avea 35 de ani, iar rudele o căutau de la începutul săptămânii trecute.

Context

Bărbatul este acuzat că şi-ar fi ucis iubita, o tânără din Ploieşti, atunci când a aflat că femeia a mai fost căsătorită şi are şi doi copii dintr-o relaţie anterioară.

Cristian Florian A. nu era cunoscut în comună drept un bărbat care să aibă probleme cu legea, era angajat la Uzina Mecanică din Plopeni şi intenţiona să-şi înfiinţeze o familie, potrivit publicației Adevărul. Apropiaţii spun despre el că era foarte îndrăgostit de femeia pe care a omorât-o, dar nu a putut să treacă peste faptul că aceasta l-a minţit că are un trecut amoros complicat. 

Tânăra fusese căsătorită, avea doi copii, dar îi ascunsese noul său iubit acest aspect din viaţa ei. Când bărbatul a aflat secretul, şi-a chemat partenera la Cosminele, unde a şi omorât-o într-un acces de furie.

Crima a avut loc într-o zonă izolată de la ieşire din Cosminele spre comuna Vărbilău. Cadavrul femeii a fost găsit într-o prăpastie, iar unele surse spun că avea urme de violenţă pe corp. Surse judiciare susţin că vemeia a fost lovită cu pumnii şi ştrangulată până şi-a dat ultima suflare, apoi aruncată într-o râpă, situată într-o zonă greu accesibilă, împădurită, de la ieşire din comuna Cosminele către Vărbilău.

Cristian Florian A. şi-a recunoscut fapta, potrivit unor surse ale publicației Adevărul. Principalul suspect al crimei a fost reţinut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here