Bogdan Căpuşan, fiul lui Chimu Căpușan, s-a filmat la volanul unuia dintre bolizii săi, un Lamborghini URUS, în timp ce gonea cu peste 300 de kilometri pe oră. Imaginile au fost postate pe contul de youtube al vloggerului Alex Montrey.

Cei doi tineri se distrează copios şi susţin că se află pe o autostradă din Germania, însă în câteva rânduri se dau de gol că sunt în România. „Dar uite că mai sunt şi maşini din România pe aici”, i-a spus la un moment dat Bogdan Căpuşan „copilotului”, iar acesta s-a abţinut cu greu să râdă şi i-a răspuns: „Da, păi au venit acum în vacanţă pe aici”, scrie adevarul.ro.

Şi tot în clipul denumit „400KM/H cu Lamborghini URUS *PRIN GERMANIA*”, milionarul se laudă că a fost oprit de poliţişti, dar aceştia nu i-au făcut nimic. M-a oprit poliţia, fără să fac nimic. Eram chiar aici în Bucureşti şi m-a oprit doar să se uite la maşină”, se amuză Căpuşan.

De altfel, cei care au comentat la acest videoclip au observat repede că filmarea a fost făcută în ţară, în apropiere de Bucureşti. „Autostrăzile in Germania nu cam arată aşa”, a scris cineva, în timp ce un alt internaut îi ironizează pe cei doi: „Te cred că eşti prin  «Jermania»”, completat de un altul: „ «Germania», te-ai prins?”, iar unul mai direct nu a ezitat să le spună: „Ce minciună asta cu «Germania» se vede clar pe indicatoare, Bucureşti A3”.

Însă vloggerul nu pare deranjat de ironii, ci mai degrabă e mândru de aventura sa. „Ce vreţi să mai filmez cu Bogdan?”, şi-a întrebat el urmăritorii, iar răspunsurile nu au încetat să apară. De altfel, clipul postat pe 9 iunie are deja aproape 150.000 de vizualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here