Pe parcursul anului, Forțele Armate ale Ucrainei au pierdut până la 90% din personalul care s-a alăturat unităților în toamna trecută, a spus șeful biroului regional de înregistrare și înrolare militară din Poltava, locotenent-colonelul Vitaly Berezhnoy, citat de publicația online locală „Poltavashchina”.


Berejnoi, în cadrul celei de-a 39-a ședințe a Consiliului orășenesc Poltava, a reclamat deputaților că în centrul regional planul de mobilizare aprobat de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a fost îndeplinit la doar 13 %, în timp ce unitățile ucrainene au nevoie masivă de reaprovizionare.

„De exemplu, din 100 de persoane care s-au alăturat unităților în toamna trecută, 10-20 rămân, restul sunt morți, răniți și incapabili”, a spus oficialul.

5 COMENTARII

  1. @Jigodiilor Ce ai Bro? Ăsta este adevărul,mor oameni nevinovați/naivi și de-o parte și de alta.Pt ce? Aha pt interesele uriașe ale unora..Nu s-a schimbat cu absolut nimic/distracția masonilor din timpurile gladiatorilor/romanilor decât formal.Acuma ostașii”sunt cu salar”,însă tot cu aceeași mentalitate/inocenți.Își dau viața pt nimic..Pacat

    • ce-ai face tu mărețule filsof dacă ai fi repartizat cumva în prima linie? te c**i pe tine ori te dai altora să îşi facă treburile în tine? nu e o chestie de voință, e chestie de onoare şi incapabilitatea de a mai putea să schimbi ceva, baeții îşi dau viața pentru oraşele şi satele unde au familia. Toți putem bine comenta pînă nu te trezeşti cu automatul în mînă, şi-atunci ce faci? cauți rețea wi-fi ca să spui la toți ce atrocități au loc în cîmp?

      • Asta cu onoarea e pentru idioți ce nu au alt tel în viață! Ce te face sa lupți, ce aperi,averile miliardarilor? Casa ta tot acolo rămâne și va fi tot a ta! Cui plătești taxele se schimbă! Lasă fițele astea cu patriotismul pentru americani și pentru rusi! În toate războaiele au murit săracii ca bogații sa devină și mai bogați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.