Daniel Florea, fost ofițer SRI, povestește într-o postare pe Facebook cum Coldea, alături de alți ofițeri de rang înalt din SRI, au participat la o chermeză la care se afla și fostul procuror DNA, Mircea Negulescu. Declarația vine în contextul în care Florian Coldea a declarat cu ocazia audierii la SIIJ că nu l-a cunoscut niciodată pe Negulescu.

Citește și: Fostul procuror Negulescu recunoaște ”statul paralel” și cere arestarea lui Coldea

„Coldea minte! Zice că nu l-a întâlnit niciodată pe Negulescu. În 2015/2016, la sfârșit de an, la Terasa Axa/Axxa, din comuna Târgsoru Vechi, în luna decembrie, a avut loc o chermeză la care au participat ofițeri de rang înalt din SRI (Coldea, Ciocârlan, Iancu Sabin, Dumbravă și alții) alături de procurorii DNA de la Serviciul Teritorial Ploiești (Onea, Negulescu, Ceraseala Raileanu, Bucică etc.), ofițerii de poliție judiciară care îi ajutau pe procurori, plus conducerea DNA centrală – Kovesi si Iacob.

Am spus asta public, nu m-a acuzat nimeni ca dezinformez, iar ulterior, cei de la România TV, au confirmat ceea ce spuneam eu, arătând într-o filmare realizată (cu camera ascunsă, parcă) în 2016/ 2017, ce spuneau ospătarii de la respectivul restaurant – unde a stat Coldea, unde a stat Kovesi, etc.Mai tare este că locația a fost păzită timp de o săptămână de lucrătorii antitero ai SRI.

Pe scurt, comisia de control SRI nu există, iar simulacru de anchetă făcut de procurorii de azi îmi arată (doar!) că și azi cei doi ofițeri SRI vin la audiere de pe un picior de forță, nu de normalitate.În plus, tov Coldea trebuia să fie audiat într-un dosar deschis la DNA militar in 2018, dar aburit de colonelul magistrat Mihai Gheorghe, adus de Coldea & Co la această unitate de parchet.Despre acest dosar vorbim. Doar că presa doarme, nu își aduce aminte de multe, căci memoria este scurtă”, a scris pe Facebook, Daniel Florea.

Coldea minte! Zice că nu l-a întâlnit niciodată pe Negulescu. În 2015/2016, la sfârșit de an, la Terasa Axa/Axxa, din…

Posted by Daniel Florea on Tuesday, September 8, 2020

2 COMENTARII

 1. Pe cand CECAN SIMION care cica este CEFA LUI COLDEA IN TRANSILVANIA.Care si-a cam plagiat lucrarea de doctorat la utcn cluj-napoca.Chiar nieninu se sesizeaza ce face in continuare acest individ Cum este posibil sa treaca neobservat ca acestia se organizeaza.Uitati undes-a angajat gasca de generali,!!!!!! Domnule Benta nu se stie ce v-a promis oml de l-ati angajat la caparol dar ATENTIE MARE!

 2. Rog redactia respectabila Gazeta de Cluj sa puna cateva intrebari tovarasului Coldea.
  – de ce ati ales UBB Cluj pentru a preda? Aveti o contributie, pe filiera SRI, la numirea lui Ioan Aurel Pop la Academia Romana, drept multumire?
  – Vasile Dancu este unealta Dvs?
  – cand ajungeti la Cluj Napoca cu avionul si va asteapta un autoturism cu sofer, stiti ca masina este proprietatea lui Vasile Dancu?
  – cunoasteti Clujul? Stiti ca soferul va conduce, de fiecare data, la locuinta baiatului lui Ioan Rus, fostul ministru, la doi pasi de Hotel Belvedere iar acolo va intalniti cu Ioan Rus si Vasile Dancu? Subiectul discutiilor este legat de cultivarea cartofilor, inmultirea ramelor sau ceva ce noi „prostimea” nu trebuie sa stim?
  – sunteti prieten cu fostul prefect PSD Cluj, Gheorghe Vuscan? Aveti multi prieteni „politici” din grupul de la Cluj? Ce interese aveti, ce va leaga? Banul? Ati facut trafic de influenta in numele si pentru interesele grupului de la Cluj? Se castiga bine din afacerea asta? Concret, ce rol jucati in vanzarea de autoturisme la ministere si institutii ale statului, aduse de Tiriac si Rus?
  – prin ce parghii reusiti sa influentati decizia unor judecatori clujeni, atunci cand rudeniile dvs. au probleme cu justitia?
  – iar acum o intrebare banala, sunteti prieten cu Ioan Aurel Pop, V. Dancu, I. Rus, G. Vuscan.
  si alti oameni politici clujeni?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here