Fostul portar dinamovist Cristian Munteanu e cercetat pentru tăinuire în ancheta în cadrul căreia au loc, miercuri dimineaţă, 44 de percheziţii la mai multe servicii de înmatriculări şi permise auto din Capitală şi din alte judeţe, el urmând să fie dus la audieri, au declarat reprezentanţi ai DGA.

Cristian Munteanu este unul dintre cei vizaţi în această anchetă au dcelarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai DGA.

El este cercetat pentru tăinuire, potrivit surselor citate.

Munteanu va fi dus la audieri pentru a da declaraţii în legătură cu acuzaţiile care-i sunt aduse în acest dosar.

În luna aprilie, procurorii Parchetului Capitalei au început urmărirea penală pe numele a nouă persoane în cazul unor furturi de maşini de lux, printre cei acuzaţi fiind mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi fostul portar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Munteanu.

Ei sunt cercetaţi pentru înşelăciune, fals în declaraţii, instigare la fals intelectual şi tăinuire.

Cristi Munteanu este cercetat în libertate, pentru tăinuire, cu interdicţie de a părăsi localitatea, măsură dispusă de către procurorul de caz.

Procurorii îi acuză pe Andrei Mărgăritescu şi pe Cristi Munteanu că sunt „dobânditori de drept ai unei maşini furate”, despre care „aveau în mod clar cunoştinţă că face obiectul unei infracţiunui de furt”, potrivit unor surse judiciare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.