Când cauți garsoniere de închiriat în Constanța, pe termen lung, nu ești tentat de oferta de pe timpul verii. Și asta pentru că majoritatea locuințelor se închiriază în regim hotelier. Totuși, îți poți face o idee despre zonele mai ieftine sau mai scumpe. Și ai de unde alege ceea ce ți se potrivește mai bine.

Constanța este unul dintre centrele universitare importante. Există și multe alte afaceri, în afară de cele relaționate turismului. Prin urmare, și oferta de garsoniere de închiriat în Constanța, pe termen mediu și lung, este destul de variată. Numai că mulți dintre proprietari țin prețurile ridicate. Și nu fac diferența între tariferele chiriilor în regim hotelier și cele pe termen lung.

Merită banii pentru garsoniere de închiriat în Constanța?

Dacă, pe perioada verii, proprietarii care au garsoniere de închiriat în Constanța preferă să le ofere în regim hotelier, spre începutul anului universitar și sfârșitul sezonului estival, cresc prețurile la chiriile pe termen lung. În general, cele mai scumpe zone sunt centrul și zona Flaezei Nord. Dar, dacă tot vei locui acolo mai mult timp, merită să dai o chirie mare? Nu ar fi mai practic să accesezi ofertele avantajoase din cartiere mărginașe precum Poarta 6? Dacă dispui de câteva sute de euro lunar, atunci nu e nicio problemă să găsești oferte. Dar poți lăsa totul în grija celor care știu ce înseamnă piața imobiliară.

Atenție la proprietari!

Proprietarul este obligat să asigure toate cele necesare pentru utilizarea imobilului în bune condiții și în stare corespunzătoare de utilizare. Dar numai de comun acord cu chiriașul. Prin urmare, proprietarul nu poate intra oricând și după bunul plac în imobilul închiriat. Ci numai cu acordul prealabil al chiriașului. Tot proprietarul este obligat să se ocupe de reparații și de înlocuirea bunurilor defecte. Spre exemplu, dacă s-a ars un bec, nu intră în obligațiile chiriașului să-l schimbe, decât numai dacă așa au convenit părțile.

Chiriașul este obligat să păstreze în bune condiții bunurile primite și să anunțe proprietarul ori de câte ori intervine vreo defecțiune. Tot în obligațiile chiriașului intră și plata chiriei în întregime și la timp. Și trebuie să predea imobilul în starea în care i-a fost închiriat la început. Dacă se încalcă aceste obligații, proprietarul poate solicita rezilierea contractului și daune materiale. De menționat că nu chiriașului îi revine obligația de a plăti cheltuielile de întreținere la asociația de proprietari, ci numai proprietarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.