Gazeta de Cluj îți oferă șansa de a câștiga două invitații duble la Cluj Symphony Experience, eveniment ce va avea loc în perioada 22-24 septembrie, în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”. Începând cu data de 18 septembrie și până pe 21 septembrie, cei interesati au șansa de a se înscrie la concursul desfășurat pe pagina de Facebook Gazetarii din Cluj pentru a câștiga două invitații duble la evenimentul cultural de excepție, Cluj Symphony Experience.

Ce poți câștiga? Doi norocoși vor avea oportunitatea de a aduce un prieten și de a se bucura de o zi de neuitat la Cluj Symphony Experience, evenimentul muzical de top din această toamnă.

Cum te înscrii? Pentru a participa la concurs, urmează acești pași simpli:

  • Asigură-te că ai dat like și urmărești paginile de Facebook Gazetarii din Cluj și Cluj Symphony Experience pentru a fi la curent cu toate detaliile evenimentului și a nu rata nicio actualizare importantă.
  • Lasă un comentariu la postarea dedicată concursului pe pagina de Facebook a Gazetarilor din Cluj, etichetând un prieten pe care dorești să-l inviți la acest eveniment muzical deosebit.

Anunțarea câștigătorilor: Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe paginile oficiale de Facebook ale Gazetarilor din Cluj și Cluj Symphony Experience pe data de 21 septembrie.

Despre Cluj Symphony Experience: Cluj Symphony Experience este un eveniment deosebit ce va avea loc în perioada menționată și oferă o ocazie unică de a experimenta magia muzicii simfonice într-un cadru spectaculos. Cu artiști talentați și un repertoriu impresionant, acest eveniment promite să fie unul dintre cele mai importante momente culturale ale toamnei.

Nu rata șansa de a face parte din această experiență muzicală deosebită alături de Gazeta de Cluj și Cluj Symphony Experience. Participă la concurs și pregătește-te să te lași purtat de sunetul muzicii simfonice într-un spectacol impresionant!

Trei dintre cele mai cunoscute trupe din România cântă în exclusivitate hiturile care i-au consacrat, alături de Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania” și alături de muzicieni din Chișinău.


CARGO clasic – 22 septembrie, ora 20
SUBCARPAȚI simfonic – 23 septembrie, ora 20
ALTERNOSFERA Theatroll simfonic – 24 septembrie, ora 20

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.