Potrivit unui studiu anual derulat de Gallup&Robinson, Germania este cea mai admirata tara din lume. Germania se afla pe primul loc pentru al treilea an la rand. Pentru locul doi se da o lupta stransa intre SUA, China si Rusia, relateaza The Guardian.

Sondajul atrage atentia si asupra afirmatiei lui Mike Pompeo, Secretarul de Stat al Americii: „SUA este perfect pozitionata pentru a conduce lumea libera”, rival fiind Partidul Comunist Chinez.

Datele studiului nu confirma afirmatia lui Mike Pompeo, avand in vedere ca SUA este apreciata doar de 33% dintre respondenti, pentru activitatea din 2019. Este doar cu un procent peste China si Rusia. Germania este apreciata de 44% dintre respondenti, pentru activitatea de anul trecut.

Desi Trump a laudat in nenumarate randuri activitatea Americii, datele studiul demonstreaza opusul.Europeni nu sunt de acord cu activitatea Americii: 61% dintre acestia critica SUA. 65% dintre respondentii din Marea Britanie nu apreciaza America, iar 78% dintre nemti considera ca modelul SUA nu este unul de urmat.

2 COMENTARII

  1. germania /de fapt poporul german are cultul muncii , inovarii, studiului, serozitatii, calitatii muncii , ordinii, curateniei, igienei , -dar si a expansiunii si a subjugarii prostilor !vezi idiotii care coduc romania cum ii fute dna merkal daca sunt tantalai !

  2. Toată lumea a uitat ce a făcut Germania in al doilea război mondial.
    Îi admiră proștii .Ei rămân aceiași.Lupul își schimbă părul dar năravul ba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here