Emil Boc a declarat că gheretele cu dulciuri de pe Aleea Stadionului vor fi mutate în această vară.

„Cei de la stadion au dat o comandă unică de chioșcuri pentru comerțul care are loc acolo și se mută de pe aleea principală pe aleea de sus, de lângă stadion, unde e parcul pentru copii, teren care e în proprietatea Consiliului Județean acum. Cred că vor fi mutate vara asta.

Am tot încercat să găsim o soluție, pentru că nici fără chișcuri nu este bine – trebuie să aibă omul unde să își cumpere o apă plată, o înghețată… Ne-am înțeles cu Consiliul Județean pentru zona aceea, că nu avem unde le amplasa. Era alternativa să le mutăm în piața volantă, dar, sincer, nu am vrut să distrugem piața”, a explicat Emil Boc, la Napoca Live.

De altfel, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat în toamna anului trecut, că va moderniza zona din jurul stadionului, care a devenit în timp o destinație de `street food`, acolo urmând a fi achiziționate 10 construcții modulare. Aceste gherete cu caracter provizoriu vor avea o suprafață de câte 10 mp și vor fi confecționate din materiale prietenoase cu natura, aspectul fiind unul contemporan, adecvat mediului natural al Parcului Central. Chioșcurile vor beneficia de utilități pentru asigurarea de condiții sanitare adecvate, motiv pentru care se vor achiziționa și servicii de branșare la utilități.

1 COMENTARIU

  1. Mars ma boc in plm de neomarxist! „o apa plata”… Da, apa de cismea, care vine de la RAJAC, ce are? Nu-i plata? Da’ apa „de pe vale” din care ai baut juma’ de viata, nu-i plata?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.