Judecătorul de cameră preliminară a decis legalitatea rechizitoriului care îi vizează pe ABRAHAM EDUARD SEBASTIAN și pe LUCA DANIEL, cei doi tineri care au spart caseria USAMV Cluj Napoca și au furat peste 90.000 de lei.

”Respinge, ca inadmisibilă, solicitarea părţii civile de introducere în cauză, în calitate de parte responsabilă civilmente, a Pyrostop Security Group SRL. În baza art. 346 alin. (2) C.p.p., Respinge, ca nefondate, cererile şi excepţiile invocate de către inculpatul Abraham Eduard Sebastian, prin apărător ales. Constată competenţa şi legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis în dosarul nr. 7170/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, privind pe inculpaţii: 1. Abraham Eduard Sebastian, trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prevăzută de art. 228 alin. 1 C.pen. raportat la art. 229 alin.1 lit. b, c,d,e şi alin. 2 lit. b C.pen. 2. Luca Daniel, trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prevăzută de art. 228 alin. 1 C.pen. raportat la art. 229 alin.1 lit. b, c,d,e şi alin. 2 lit. b C.pen cu aplicarea art 41 alin 1 C.pen. Constată legalitatea administrării probelor, precum şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Abraham Eduard Sebastian şi Luca Daniel. Cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată în camera de consiliu”, arată minuta soluției dată de Judecătoria Cluj Napoca.

Cei doi au fost prinși la Iași, unde închiriaseră un apartament scump din centrul oraşului. Anchetatorii clujeni le luaseră însă urma după telefoane şi, într-un final, i-au dibuit aici. Alaltăieri la prânz au descins peste ei. Se pare că cei doi mai aveau în apartament o parte mică din banii furaţi, arată ziaruldeiași.ro.
Cei doi tineri care au spart seiful Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au fost „dibuiţi“ într-un apartament din Iaşi. Cu banii furaţi, aceştia şi-au închiriat un apartament scump în zona centrală a Iaşului. Hoţii s-au dat însă de gol, spun surse din rândul anchetatorilor, prin intermediul telefoanelor folosite, iar poliţiştii din Cluj-Napoca i-au loca­lizat la Iaşi după aproximativ o lună de cercetări asidue.

Alaltăieri la amiază, poliţiştii şi „mascaţii“ de la Cluj au venit la Iaşi şi au descins direct în apartamentul celor doi, pe care hoţii îl închiriaseră în spate la Gulliver, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Cei doi sunt, potrivit comunicării Poliţiei, Abraham Eduard Sebastian (foto), de 25 de ani, din Timişoara, şi Luca Daniel (26 de ani), din judeţul Timiş. În apartamentul celor doi, poliţiştii au mai găsit puţini bani, însă au găsit ceva important: au dat de cagulele negre cu care cei doi au intrat în casieria universităţii din Cluj.

Citeste si Spargere în toiul nopții la USAMV Cluj! S-au furat banii din casierie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.