Cei pasionați de motociclete și experiențe inedite, pot să testeze viteza fără limite și motocicleta Ducati Panigale V2 pe un simulator de curse unic, care este amplasat în Cluj – Iulius Mall, în spațiul dedicat Motorola, în perioada 15 – 21 octombrie. Așadar, dacă nu ai apucat să încerci cea mai nouă experiență în materie de senzații tari va trebui să te grăbești. Simulatorul de curse va mai fi amplasat în incinta Iulius Mall pentru doar 3 zile. 

De ce este o experiență de neratat? Pentru că simulatorul este unul de ultimă generație. Acesta deține tehnologia necesară pentru a-ți oferi o experiență unică și autentică de a conduce una din cele mai performante motociclete DUCATI – modelul Panigale V2, cel mai recent model sportiv lansat de Ducati în cadrul EICMA 2019. Și dacă vrei să transpui experiența cu motorul offline, atunci trebui să știi că poți câștiga motocicleta Ducati Panigale V2 dacă participi la campania promoțională moto g 5G plus. Orice telefon moto g 5G plus, cumpărat de partenerii autorizați Motorola, în perioada 1 – 31 octombrie, îți poate aduce șansa câștigării acestei motociclete, dacă înscrii codul IMEI1 pe www.castigacumotorola.ro.

New Panigale V2: High Performance, Red Essence | Ducati

Iată ce mai trebuie să știi:

Motorola și Ducati au un parteneriat internațional, anunțat la începutul anului, iar asocierea dintre cele două branduri a avut la bază precizia, viteza și performanța. Dacă Ducati Panigale V2 se remarcă printr-un design complet nou și un pachet electronic sofisticat, cu un motor Superquadro de 995 cm3, cu doi cilindri în V, atunci moto g 5G plus punctează la capitolele autonomie – are o baterie de 5.000 mAh, procesor – Qualcomm 765, care îl face perfect pentru utilizare zilnică și memorie RAM – de 6GB și 128GB spațiu de stocare. În plus, moto g 5G plus se deosebește și prin sistemul de camere quad de 48 MP, care îl face un partener de nădejde pentru cei pasionați de fotografie.

De altfel, pe măsură ce tot mai mulți utilizatori caută sistem de camere de calitate înaltă, caracteristicile camerelor oferite de moto g 5G plus duc fotografiile la următorul nivel și permit rezultate incredibile în orice scenariu de fotografiere.

Motorola și Ducati îți oferă șansa să câștigi zeci de premii

Orice telefon moto g 5G plus cumpărat în perioada 1 – 31 octombrie, al cărui cod IMEI este înscris pe www.castigacumotorola.ro, reprezintă șansa câștigării unei motociclete Ducati Panigale V2. Pe lângă premiul cel mare, Motorola a pregătit mai multe concursuri și premii speciale, ce pot fi câștigate atât în cadrul activării din Iulius Mall Cluj, dar și online, pe conturile de Facebook și Instagram Motorola. Patru telefoane moto g 5G plus pot fi câștigate prin înscrierea unei fotografii pe rețelele de socializare sau 4 seturi Lego Tehnic Ducati Panigale prin înscrierea la tombolă în cadrul activării. Cei interesați să afle mai multe detalii despre cum pot câștiga 4 telefoane moto g 5G plus și 4 seturi Lego Technic Ducati Panigale, pot intra pe pagina de Facebook Motorola Romania, unde găsesc toți pașii de înscriere în concurs. 

Simulatorul de curse Motorola & Ducati urmează să fie expus și în Iulius Mall Timișoara, în perioada 23 – 29 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here