După Henschel, Il Caffe este ultimul sosit în Parcul Industrial Tetarom III. În data de 23 iulie s-a semnat contractul cu Il Caffe Servexim, pentru o suprafață de aproximativ 2230mp.

Il Caffe este o societate mixtă româno-italiană, ajunsă la o vârstă respectabilă de 20 ani, timp în care s-au menținut în topul producătorilor de cafea din România. Și-au început activitatea în 1996, însă bazele parteneriatului au fost stabilite încă din 1995 – Cesare Magnelli (de proveniență din Florența) fiind punctul de pornire, având renumele unei firme care produce o cafea de calitate Bar încă din 1878, cu o experiență de 140 ani în domeniu.

Il Caffe dispune de câteva locații devenite arhicunoscute în Cluj-Napoca, pentru iubitorii de cafea bună.

În sediul de pe Brâncuși, unde este și sediul actual al companiei se găsește și prăjitoria de cafea.

Compania Il Caffe importă cafeaua verde, o prăjește, o macină, o ambalează în unităţile proprii pentru a asigura respectarea standardelor de calitate.

 

Între timp compania a dorit să extindă capacitatea de producție pentru oferirea de noi servicii pe piața Horeca, însă a decis să investească și la Jucu. În Parcul Industrial Tetarom III, Il Caffe va construi o hală destinată prăjirii și ambalării cafelei și asigurării service pentru aparatele de cafea.

Investiția ce se va realiza va fi în valoare de 100.000 Euro și vor fi create minim 10 locuri de muncă!

Le urăm succes în noua investiție!

 

Echipa Tetarom

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here